50 Lek release 1976, Albania
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

Kategori dhuwit  

50 Lek release 1976, Albania


2018-01-14 08:43:44

Katalog Bonistichesky | Region - Eropa Country - Albania
Nomer Part *

P-45A
Kamulyan

50 lek
- // -
ing Inggris

50 Lek

Taun

1976
Cathetan



cathetan / obligasi Cepak Tulisan

Lek 50 Release 1976, Albania

Lek 50 Release 1976, Albania




Artikel

  10s Release 1979, Uganda
  Dhuwit saka Makedonia
  Rs 10 Release 1983, Maladewa
  20 sen 1983, nilai rega saka duwit receh
 

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe