10 kopecks 1985 USSR - rega, ing Nilai saka duwit receh
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

Kategori dhuwit  

10 kopecks 1985 USSR - rega, ing Nilai saka duwit receh


2018-01-14 02:58:10

10 kopecks 1985 USSR - rega, ing Nilai saka duwit receh
10 kopecks 1985 USSR - rega, ing Nilai saka duwit receh
  • Description
  • Prices ing Internet

dhuwit Description

kanggo Krause Number Y#130
room Konros 7.9
Koleksi koin Reguler duwit receh
Face 10 kopecks
Sample 10 kopecks 1961

katalog Prices

Properties Fisik

Posisi obverse lan mbalikke: medali (0 deg.)
Diameter: 17,3 mm
Bobot: 1.8 g
kekandelan: 1.2 mm

Avers

Ing tengah - gambar relief saka Lambang Uni Soviet karo limalas pita, ngisor prasasti "USSR"

.

Reverse

Ing sisih tengah duwit receh fitur denomination duwit receh: nomer "10", ngisor iku prasasti - "sen". Ing sisih ngisor saka duwit receh sing dituduhake ing taun koin. Ing circumference saka duwit receh, gambar bergaya kuping, bakal dipigura dening godhong.





Artikel

  6 rubles ing taun 1842, ing Nilai rega saka duwit receh
  20 Escudo release 1978, Portugal
  10 Dollars Angkat 1981 Hong Kong
  Rs 10 Release 1951 Sri Lanka
 

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe