2 Euro 2009 200 taun lair saka Louis Braille, Uni Eropah (Euro) - rega, ing Nilai saka duwit receh
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

Kategori dhuwit  

2 Euro 2009 200 taun lair saka Louis Braille, Uni Eropah (Euro) - rega, ing Nilai saka duwit receh


2018-01-14 04:28:50

2 Euro 2009 200 taun lair saka Louis Braille, Uni Eropah (Euro) - rega, ing Nilai saka duwit receh
2 Euro 2009 200 taun lair saka Louis Braille, Uni Eropah (Euro) - rega, ing Nilai saka duwit receh
  • Description
  • Prices ing Internet

dhuwit Description

room Krause KM#310
koin Koleksi Paweling duwit receh
Face 2 Euro

katalog Prices

rega Katalog Krause kanggo UNC 5.00 dolar

Properties Fisik

Mint: Mint yard Italia (Roma)
Sirkulasi : 2.000.000
minting kualitas: uncirculated
Fitur: ring njaba - Cu-Ni; nang saka telung lapisan - Cu-Zn-Ni, Ni; Cu-Zn-Ni
Release Date: 15,10. 2009
Metal: Bimetallic
posisi obverse lan mbalikke: medali
Edge Koleksi (0 deg.): Caption
Fitur Edge: `2 ★ 2 ★ 2 ★ 2 ★ 2 ★ 2 ★`
wangun duwit receh: bunder
Diameter: 25,75 mm
Bobot: 8.5 g
kekandelan: 2.2 mm

Avers

Ing bagéyan njero duwit receh nggambarake tangan maca cara kontak buku mbukak. Ndhuwur driji indeks, kang nuduhake prasasti vertikal "Louis Braille 1809-2009", rong manuk bergaya nglambangaké kamardikan saka kawruh. Miturut buku ditulis ing jeneng saka Louis Braille kanggo wuta. Ing sisih nasional Italia kabeh denominations dhuwit recehan setor aksara "IR" - Italia Republik. Huruf cilik "R" - simbol saka Mint Romawi. Ing paling dhuwit recehan ukir karo inisial saka artis Maria Carmela Colaneri (M.C.C. aksara). Njawinipun ring nuduhake 12 lintang ing Uni Eropah.

Reverse

Ing tengah duwit receh fitur denomination "2 EURO" karo peta Eropa.

History






Artikel

  5000 Escudo 2000 taun, Portugal
  1 Penny 1945, nilai rega saka duwit receh
  3 rubles 1958 Numismatics, dhuwit recehan Soviet, dhuwit recehan commemorative saka USSR lan Rusia
  HUF 100 Release 1949, Hongaria
 

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe