Kategori BANKING
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

1   2     >>  
Kategori BANKING  

Industry lan resiko negara
resiko Industry amarga owah-owahan ing negara ekonomi industri lan sarjana ing industri, lan ing comparison karo industri.

promosi Sales
liya liyane privasi komunikasi kanggo ngrangsang promosi sales saies.

perusahaan Finance.
Saliyane iki jinis institusi investasi ing pasar saham Russian, struktur digunaaké tartamtu, diarani minangka perusahaan financial.

Faktor Risk Credit
analisis Qualitative saka sawetara faktor riskoobrazuyuschih wis diijini bank-bank kanggo ora mung pancasan nyukupi ing silihan diwenehake, nanging uga ing mangsa kanggo nyilikake losses financial langsung saka awal silihan Analysis saka faktor, ing impact paling ing rikma saka losses bank ing macem-macem silihan diijini bank Western kanggo ing Serat ngisor.

Companies Leasing.
Ing awal 50-ies ing Amerika Serikat, lan saka 60s - a jenis anyar bisnis ing Eropah Kulon - leasing.

Faktor likuiditas bank
Pirang-pirang faktor mengaruhi likuiditas saka bank.






1   2      >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe