Finance Ngarep
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


100 Schillings saka 1987, Uganda
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Uganda Nomer Part * P-31a Kamulyan 100 shillings - // - ing Inggris 100 shillings Taun 1987 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

5S Release 1966 Kenya
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Kenya Nomer Part * P-1 Kamulyan 5 shillings - // - ing Inggris 5 shillings Taun 1966 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

50 peso release 1955, Argentina
Katalog Bonistichesky | Region - Amerika Selatan Country - Argentina Nomer Part * P-271a Kamulyan 50 peso - // - ing Inggris 50 peso Taun 1955 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

50 Krohn release 1949, Kepulauan Faroe
Katalog Bonistichesky | Region - Eropa Country - Faroe pulo Nomer Part * P-17 Kamulyan CZK 50 - // - ing Inggris 50 Kronur Taun 1949 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

5000 Dong saka 1987, Vietnam
Katalog Bonistichesky | Region - Asia Country - Vietnam Nomer Part * P-104 Kamulyan 5000 dong - // - ing Inggris 5000 dongs Taun 1987 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan


hiperinflasi sing tundhuk ora mung kanggo negara Afrika lan reissue sembarang denomination dhuwit kertas sakteruse kanggo krisis iki kena ing sajarah modhèrn, lan negara Eropah .

1 Penny 1789, nilai rega saka duwit receh
aturan taun iki (s): Catherine II Alekseevna Material: Tembaga Sirkulasi: dingerteni Bobot: 10,24 g #message {tampilan: ora ana;




1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe