Finance Ngarep
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


10 gulden release saka 1963, Suriname
Katalog Bonistichesky | Region - Amerika Selatan Country - Suriname Nomer Part * P-121 Kamulyan 10 gulden - // - ing Inggris 10 Guldens Taun 1963 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

2000 Leone release ing 1995, Sierra Leone
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Sierra Leone Nomer Part * P-27 Kamulyan 2000 Leone - // - ing Inggris 2000 Leone Taun 1995 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

50 rials nerbitaké 1954 Iran
Katalog Bonistichesky | Region - Asia Country - Iran Nomer Part * P-66 Kamulyan 50 rials - // - ing Inggris 50 Rial Taun 1954 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

10 Rupiah-FAO 1971 (s) (KM#33), Indonesia
numismatik Directory | Negara - Indonesia Nomer Katalog KM#33 Face 10 Rupiah-FAO Taun nguber 1971 (s) Nomer dhuwit recehan minted 286.

10 Euro 2004 Handball Uni Eropa (Euro) - rega, ing Nilai saka duwit receh
Description Prices ing Internet dhuwit Description room Krause KM#205 koin Koleksi Paweling duwit receh Face € 10 Series game XXVIII Olympic Athens 2004 katalog Prices rega Katalog Krause kanggo UNC 60,00 dolar Properties Fisik Mint: Mint Yunani yard (Athens) Sirkulasi : 68.

1 ruble ing 1830 (wonten ing pita dawa eagle), rega, ing Nilai saka duwit receh
aturan taun iki (s): Nicholas I Pavlovich Material: perak Bobot: 20,73 g #message {tampilan: ora ana;

Portugal - Portugal - 100 eskudo (PTE)
100 eskudo (PTE) Lokasi: Portugal Coin: 100 eskudo (PTE) minting suwé :.





1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe