Finance Ngarep
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


100 francs nerbitaké 1995, Prancis
Katalog Bonistichesky | Region - Eropa Country - Prancis Nomer Part * P-154g Kamulyan 100 francs - // - ing Inggris 100 francs Taun 1995 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

10 sen Ukraina ing taun 2001 - rega, ing Nilai saka duwit receh
Description Prices ing Internet dhuwit Description room Krause KM#1.

Cruzado 10 - 10000 Cruzeiro release saka 1985, Brazil
Katalog Bonistichesky | Region - Amerika Selatan Country - Brazil Nomer Part * P-206a Kamulyan 10 Cruzado - // - ing Inggris 10 Kruzado Taun 1985 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

25 rubles 2000 commemorative duwit receh kanggo mengeti 10th saka PMR Pridnestrovie - rega, ing Nilai saka duwit receh
Description Prices ing Internet dhuwit Description Koleksi koin dhuwit recehan commemorative Face 25 rubles katalog Prices Properties Fisik Mint: Polandia Mint Sirkulasi: 5000 Metal: Tembaga-nikel posisi obverse lan mbalikke: medali (0 deg.

2 euro 2008, 60 taun ing Pranyatan saka Human Rights, Uni Eropah (EUR) - rega, ing Nilai saka duwit receh
Description Prices ing Internet dhuwit Description room Krause KM#248 koin Koleksi Paweling duwit receh Face 2 Euro katalog Prices rega Katalog Krause kanggo BU 6.

15 sen 1874, nilai rega saka duwit receh
taun iki aturan (a): Alexander II Nikolaevich Material: Silver Sirkulasi: 7.

100 francs nerbitaké 1997, Burundi
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Burundi Nomer Part * P-37A Kamulyan 100 francs - // - ing Inggris 100 francs Taun 1997 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan





1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe