Finance Ngarep 1
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


5 lire 1969
denomination: 5 lire ukuran: 150 × 75 dirilis: 13.

100 dolar release 1994 Jamaika
Katalog Bonistichesky | Region - Amerika Utara Country - Jamaika Nomer Part * P-76a Kamulyan $ 100 - // - ing Inggris 100 Dollars Taun 1994 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

1 ruble 1984, nilai rega saka duwit receh
Kira-kira biaya: 80 rubles * The kewan saka katalog "Konros": C71 / 23 material (alloy): tembaga-nikel jembaré: 27 mm Bobot dhuwit recehan: 7,5 g * Price duwit receh 1 ruble ing 1984 kanggo kualitas VF

5 rubles 1834, nilai rega saka duwit receh
aturan taun iki (s): Nicholas I Pavlovich Material: Gold Sirkulasi: 1.

Australia - Australia - 1 dollar Australia (1 dollar australia)
1 dollar Australia (1 dollar australia) Lokasi: Australia Coin: 1 dollar Australia (1 dollar australia) minting suwé: 2003 Metal: Silver / Gold Size: 40,6mm Subject: mengeti ngetokake Recommended rega: F VF XF UNC 100 250 600 1500 Nomer ing nomer basa 147 Saben duwit receh wis dikempalken ing kapsul plastik transparent .

5 peso release 1889, Honduras
Katalog Bonistichesky | Region - Amerika Utara Country - Honduras Nomer Part * P-9 Kamulyan 5 peso - // - ing Inggris 5 peso Taun 1889 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

50 sen 1904
Description 50 sen utawa sèket dolar Nicholas II wiwit Mint taun sawise target kang tahta.





<<      1   2   3   4       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe