Finance Ngarep 927
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     924   925   926   927   928   929   930     >>  


1 Penny 1796, nilai rega saka duwit receh
aturan taun iki (s): Catherine II Alekseevna, Paul I Petrovic Material: Tembaga Sirkulasi: 523 ewu Bobot: 10,24 g #message {tampilan: ora ana;

1 Penny 1957, nilai rega saka duwit receh
Kira-kira biaya: 10 rubles * The kewan saka katalog "Konros": C67 / 11 material (alloy): aluminium tembaga jembaré: 15 mm Bobot saka duwit receh: 1 g * Price Coins 1 Penny 1957 kanggo kualitas VF

50 piastres nerbitaké 1989, Mesir
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Mesir Nomer Part * P-58ba Kamulyan 50 piastres - // - ing Inggris 50 Piastres Taun 1989 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

Poltina 1842, nilai rega saka duwit receh
aturan taun iki (s): Nicholas I Pavlovich Material: Silver Sirkulasi: 214 000 Bobot: 10,37 g #message {tampilan: ora ana;

1000 Franks Release 1938, Djibouti
Katalog Bonistichesky | Region - Afrika Country - Djibouti Nomer Part * P-10As Kamulyan 1000 francs - // - ing Inggris 1000 francs Taun 1938 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan

Silver Coin 10 Euro kanggo 70 taun donya ing Eropah
Salah siji cara utawa liyane, nanging meh kabeh negara ing donya taun iki bakal ngrameke mengeti 70th saka Agung Victory.

5 kilogram 1988 release, Gibraltar
Katalog Bonistichesky | Region - Eropa Country - Gibraltar Nomer Part * P-21D Kamulyan 5 mina - // - ing Inggris 5 kilogram Taun 1988 Cathetan cathetan / obligasi Cepak Tulisan





<<      924   925   926   927   928   929   930       >>         

Situs iki koleksi pribadi bahan lan pacangan pawarto lan sumber pendidikan. Kabeh informasi dijupuk saka sumber umum. Sampurna ora aplikasi kanggo nèng bahan digunakake. Kabeh hak kagungane dhewe-dhewe