Kauanganan Home
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


1 ruble 1734 (Pilihan 1734. Perhodny potret), harga, nilai koin
Taun ieu aturan (a): Anna Ivanovna Bahan: Silver Beurat: 25,85 g #message {pintonan: taya;

10 dollar Release 1986 Hong Kong
katalog Bonistichesky | Region - Asia Nagara - Hong Kong jumlah Part * P-191a Harkat $ 10 - // - dina basa Inggris 10 dollar Taun 1986 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image

Deng (1/2 Penny) 1785, nilai harga koin
aturan Taun ieu (s): Catherine II Alekseevna Bahan: Tambaga Beurat: 5,12 g #message {pintonan: taya;

5 milreis sékrési 1930, Brazil
katalog Bonistichesky | Region - Amérika Kidul Nagara - Brazil jumlah Part * P-S771 Harkat 5 milreis - // - dina basa Inggris 5 Mil Reis Taun 1930 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image

Koin Lyon
deniers deniers nd (XIII-XIV dina .

5 dollar 1965 release, St. Kitts jeung Nevis (East Caribbean Sarikat)
katalog Bonistichesky | Region - Amérika Kalér Nagara - St.

50 uang taun 1980
Denomination: 50 uang ukuran: 153 × 76 dileupaskeun: 24.

Отправить сообщение об ошибке
Если нашли ошибку в тексте выделите ее мышкой и нажмите сочетание клавиш Ctrl+ENTER, укажите правильный текст без ошибки.


1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana