Kauanganan Home
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


20 Francs ngaleupaskeun 1944, Kongo (Belgian Kongo)
katalog Bonistichesky | Region - Afrika Nagara - Kongo ( Belgian Kongo) jumlah Part * P-15D Harkat 20 francs - // - dina basa Inggris 20 Francs Taun 1944 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image

5 centimes 1922 Républik Kahiji - harga, nilai koin
Description Harga di Internét koin Description Room for Krause KM#3 coinage Tipe Biasa koin Pangwanoh 5 centimes katalog Harga harga katalog Krause keur UNC 16.

15 cents 1982 koin, koin Soviet, koin commemorative tina USSR jeung Rusia
Metal: Tambaga-nikel sirkulasi ths: dipikanyahoweight: 2,5 gram Diaméterna: 19,56 mm nilai pasar (harga perkiraan pikeun kualitas VF): rub 1 .

Koin Zwolle
= 3 Dukaton guilder;

Jubilee - Uganda - 100 shillings (shillings)
100 shillings (shillings) Location: Uganda koin: 100 shillings (shillings) minting perioda: 2004 .

100 Yen sékrési 1953, Jepang
katalog Bonistichesky | Region - Asia Nagara - Japan jumlah Part * P-90a Harkat 100 yen - // - dina basa Inggris 100 Yen Taun 1953 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image

2 Euro 2010 perang tina Marathon 2.500 taun, Uni Éropa (eur) - harga, nilai koin
Description Harga di Internét koin Description Room for Krause KM#236 coinage Tipe memorable koin Pangwanoh 2 Euro katalog Harga harga katalog Krause keur bu 9.





1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana