Kauanganan Home
co uk en-us am zu zh-tw af sq ar zh-cn yo yi cy vi uz ur tr th te ta tg sv sw su es so sl sk si st sr ro pa pt pl fa no ne my mn mr mi mt ml ms mg mk lt lv la lo ko km kk kn jw ja it ga id ig is hu hmn hi iw ha ht gu el de ka gl fr fi tl et eo nl da cs hr ny ceb ca bg bs bn be eu az hy fy haw ku ky lb ps sm gd sn sd xh

<<     1   2   3   4     >>  


Hong Kong dollar
Mun anjeun mimiti nganjang ka wisatawan Hong Kong di panon nangkeupan loba catetan sarta penampilan variatif nu nyebar di nagara .

1 ruble dina 1912 jeung aksara EB dina Tepi
Description More di sadaya koin nilai tara Nicholas II 1 ruble extant, tanggal 96-98 taun abad XIX.

1 litas 1999 Républik Kadua - harga, nilai koin
Description Harga di Internét koin Description Room for Krause KM#111 coinage Tipe Biasa koin Pangwanoh 1 hartina katalog Harga harga katalog Krause keur UNC 1,50 dollar harga katalog Krause keur bu 2,00 dollar Pasipatan fisik mint: Lituania mint coinage Quality Uncirculated Metal: Tambaga-nikel nu posisi obverse jeung sabalikna: medal (0 deg.


Brandenburg-Ansbach koin
Thaler = 72 Kreutzer;

100 Francs ngaleupaskeun 1993, Burundi
katalog Bonistichesky | Region - Afrika Nagara - Burundi jumlah Part * P-29c Harkat 100 francs - // - dina basa Inggris 100 Francs Taun 1993 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image

10 peso release dina 1914, Mexico
katalog Bonistichesky | Region - Amérika Kalér Nagara - Mexico jumlah Part * P-S164Ac Harkat 10 peso - // - dina basa Inggris 10 peso Taun 1914 Catetan catetan / beungkeut Sadia Image





1   2   3   4       >>         

Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana